TENT huis voor hedendaags circus

Word 'Maker voor een week' in 2023. Tijdens dit traject biedt TENT je een week een repetitieruimte om te werken aan een kortdurend onderzoek in Amsterdam.

De voorwaarde is wel dat het betrekking heeft op circus. Op enig moment tijdens de week is er een presentatiemoment en een nagesprek met een klein publiek van vakgenoten, lokale partners en publiek. Hoe dit eruit komt te zien, is in overleg met jou. Omdat TENT zich inzet voor makers in Nederland is het van belang dat je werkpraktijk ook in Nederland plaats vindt.

CIRKLABO
Vanaf 2023 gaan we een samenwerking aan met onze partners Cirklabo. Met onze beide residentie programma’s slaan we de handen ineen rond het thema inclusie en diversiteit. Hierbij selecteren we een maker die door beide organisaties ondersteund zal worden. 

WAT BIEDEN WIJ
- Een passende werkruimte in Amsterdam, de plek zal per maker verschillen.
- Productionele, artistieke en technische ondersteuning en een budget van 1000,- euro, vrij te besteden aan reizen, materiaal, of andere kosten van je onderzoek.
- Daarnaast helpen we je met publiciteit door het promoten van je presentatie en je als maker te introduceren op onze socials en website. 

WAT VRAGEN WIJ
- We verzoeken je TENT te vermelden als partner bij toekomstige publiciteitsuitingen over je onderzoek/project. Neem even contact met ons op wanneer je niet zeker weet hoe je dit het beste kunt aanpakken.
- Verder nemen we met elke maker een podcast op, Circus Whispers. In de podcast bespreken we je makerschap, je plannen en je ervaring. Na afloop van je onderzoeksweek wordt er geëvalueerd en volgt er een nagesprek met de directie van TENT.

WAT HEBBEN WE NODIG
Om een beeld te krijgen van je onderzoek en ideeën, vragen we je deze toe te lichten in dit formulier. Beantwoord deze vragen uitgebreid zodat je artistiek-inhoudelijk beeld goed naar voren komt. We gebruiken deze antwoorden voor de selectie, dus zorg dat wij mee kunnen in je ideeën en werkproces.

DEADLINE Open Call: 1 november, 24:00
SELECTIE: begin december
AANMELDEN via google.form

Het formulier kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden ingevuld. Bij selectie worden de aangeleverde teksten en beeldmateriaal in overleg gebruikt als basis voor de promotie van het Maker voor een week traject. Voor vragen mail naar info@tent.eu.   


MAKER VOOR
EEN WEEK


 FOTO ALBUM  FORM