TENT huis voor hedendaags circus

Word Maker voor een dag bij TENT: Back to Base is h├ęt open podium voor makers uit het circusveld en voor andere podiumkunstenaars met affiniteit voor het circus. TENT huis voor hedendaags circus in Amsterdam roept makers die hun praktijk in Nederland hebben op, om zich aan te melden met een kort werk, een act of een fragment van maximum 10 minuten. 

Op 9 oktober presenteren we de elfde editie van Back to Base. Tijdens dit open podium krijg je de kans je werk te presenteren of nieuw materiaal uit te proberen voor een geïnteresseerd publiek. Na afloop krijg je feedback van publiek en professionals. We beperken de benodigdheden op het podium tot een minimum, de focus ligt op artistieke kwaliteit en inhoud: Back to Base.

TENT huis voor hedendaags circus is een productiehuis. Wij vormen een hechte community met onze makers en zetten ons in voor een bloeiend circusklimaat. We stimuleren en steunen circustalent in Nederland in verschillende stadia van hun ontwikkeling. 

Back to Base #11
9 oktober 2021
LOCATIE: Amsterdam
DEADLINE Open Call: 8 september, 24:00
SELECTIE: uiterlijk 15 september
AANMELDEN via google.form: bit.ly/OpenCallB2B11

Het formulier kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden ingevuld. Bij selectie worden de aangeleverde teksten en beeldmateriaal in overleg gebruikt als basis voor de promotie van Back to Base #11.


MAKER VOOR
EEN DAG 


 FOTO ALBUM  OPEN CALL  SOCIALS