TENT huis voor hedendaags circus

Word Maker voor een dag
Presenteer je circusact of work in progress op het Back to Base open podium

TENT huis voor hedendaags circus in Amsterdam lanceert een open call voor (startende) circusmakers met hun praktijk in Nederland. Voor de dertiende keer is het podium van Back to Base een vrijplaats voor artiesten die een act of fragment van maximaal 10 minuten willen testen voor publiek en professionals. We beperken de benodigdheden op het podium tot een minimum, de focus ligt op artistieke kwaliteit en inhoud: Back to Base.

We roepen circusmakers op die al even bezig zijn, net zijn afgestudeerd of nog in opleiding zijn. Ook podiumkunstenaars met affiniteit met circus zijn welkom. Iedere deelnemer aan het open podium ontvangt een dag gage (CAO conform) en reiskostenvergoeding. Vul het google form in tegen 5 maart 2023.

TENT huis voor hedendaags circus is een productiehuis. Wij vormen een hechte community met onze makers en zetten ons in voor een bloeiend circusklimaat. We stimuleren en steunen circustalent in Nederland in verschillende stadia van hun ontwikkeling. 

BACK TO BASE #14 • 1 april 2023
LOCATIE Podium Likeminds Amsterdam
DEADLINE 5 maart, 24:00
SELECTIE mid maart
AANMELDEN via GOOGLE FORM

Het formulier kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden ingevuld. Bij selectie worden de aangeleverde teksten en beeldmateriaal in overleg gebruikt als basis voor de promotie van Back to Base #14. 


MAKER VOOR
EEN DAG 


 FOTO ALBUM  SOCIALS