TENT huis voor hedendaags circus

Met dit tweejarige traject helpen we circusmakers (of collectieven) de volgende stap te zetten in hun carrière. Gedurende deze twee jaar ontwikkel je, onder begeleiding, minimaal twee producties die zelfstandig en voor langere periodes kunnen spelen op verschillende plekken. Daarnaast ontwikkel je jezelf ook op artistiek, zakelijk en persoonlijk vlak. Je duikt in de relatie met je partners en publiek en denkt na over het samenstellen van je team(s) en hoe je wilt communiceren over je werk. Als maker ben je artistiek eindverantwoordelijk voor het werk.

Voor dit traject word je benaderd door het TENT-team. Samen met de desbetreffende maker stippelen we een persoonlijk leertraject uit en zoeken hier de juist partners bij, met een toonbaar werk als resultaat. Ieder traject zal dus een andere invulling hebben, om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de maker.

Het tweejarig traject is voor makers en collectieven die al enige ervaring hebben in het circusveld, en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Het is bedoeld om bij te dragen aan de ontwikkeling van beginnende circusmakers.

Voor vragen mail naar [email protected].


MAKER VOOR TWEE JAAR
Zinzi OegemaBenjamin KuitenbrouwerHendrik Van Maele

PRESENTATIES BINNEN MAKER VOOR TWEE JAAR
MEMOBARSTOOL BOUNDPITGRIPGELUIDEN UIT DE PITBEING BENJAMINJACK